De Inhaker

De Inhaker

Flexibel plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment

Profiteer met de Inhaker van ongekende grafische mogelijkheden voor jouw visuele communicatie. Deze slimme staander maakt het mogelijk om snel en voordelig in te spelen op actualiteiten, zonder telkens te investeren in een compleet nieuwe display of zuil. Dankzij een innovatief inhaaksysteem aan de binnenzijde van de standaard kun je vrijwel alle denkbare soorten promotie- en communicatiematerialen inhaken.

Laat je creativiteit de vrije loop

Met de losse inhakers tover je de standaard eenvoudig om tot bijvoorbeeld promotiedisplay, desinfectiezuil, bewegwijzering, menustandaard of vrijstaande wand. Even inhaken en klaar is jouw gepersonaliseerde pronkstuk. Met slechts één staander kun je al ontzettend veel toepassingen creëren. De Inhaker kan geleverd worden met een voet- of wandbevestiging. Het draaggewicht per staander is maar liefst 150 kg. Je kunt dus bijvoorbeeld met gemak een groot scherm in de staander haken. De speciale constructie zorgt er bovendien voor, dat de inhaker niet meer van links naar rechts kan bewegen. Het systeem is modulair, waardoor je met meerdere staanders complete wanden en zelfs gesloten ruimtes kunt maken. Dat is niet alleen super praktisch en efficiënt, maar ook hartstikke leuk! 

Wat maken we vandaag?

Flexibel zonder grenzen

  • Hoge funfactor: onbegrensde creatieve mogelijkheden
  • Hoge R.O.I: lagere kosten, hogere visuele impact
  • Gebruiksvriendelijk: snel in en uit elkaar
  • Kleine oplage: per stuk verkrijgbaar
  • Flexibel: snel inspelen op actualiteiten

Compleet assortiment

De Inhaker is verkrijgbaar in zes verschillende lengtes: 450 mm, 750 mm, 975 mm, 1950 mm, 2450 mm en 3000 mm. Daarnaast is er een compleet assortiment aan accessoires, maar het allermooiste is natuurlijk dat je je eigen panelen, borden etc. kan maken. Op de site vind je volop voorbeelden die je kan downloaden. Hou de site goed in de gaten want er komen bijna wekelijks nieuwe voorbeelden, ter inspiratie en voor je gemak, want de ontwerpen krijg je er gratis bij.

Direct bestellen in onze webshop

Gelijk aan de slag? Bestellen kan hier in onze webshop

Omoda
Kerstboom
Ziekenhuis
Event