IGEPA Nederland

Igepa

IGEPA Nederland heeft zich sinds de oprichting in 2009 ontwikkeld tot een van de belangrijkste groothandelsbedrijven voor grafische producten. Van oorsprong was IGEPA een groothandel in papier en karton. Door een strategie van gerichte overnames is IGEPA Nederland geëvolueerd tot een totaalleverancier van Paper & Print, Office, Visual Communication en Packaging. In Tiel staan dagelijks ruim 150 enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers klaar om ervoor te zorgen dat alles achter de schermen perfect geregeld is. Zij dragen bij aan een gezonde bedrijfsvoering en aan de ontwikkeling van IGEPA Nederland. Betrokkenheid, betrouwbaarheid en nabijheid van de markt zijn voor ons de basis voor succesvolle en langdurige samenwerkingen.

IGEPA Group

IGEPA Nederland maakt deel uit van de Duitse IGEPA Group; een bundeling van groothandels in ruim 20 verschillende landen. De samenwerking tussen de leden van de IGEPA Group, inclusief alle strategische partners, zorgt voor een sterke uitgangspositie op elk gebied, zowel wat betreft inkoopbeleid, expertise en logistiek. 

Met onze producten en diensten leveren wij graag een belangrijke bijdrage aan het duurzame zakelijke succes van onze klanten.

Zie ook igepa.com

 

image

Diversiteit

 • Veelzijdig assortiment

 • Sterke merken

 • Innovatief productfolio

 • Technische oplossingen
image

Service

 • Advies van vakspecialisten

 • Persoonlijk contact

 • Levering in heel Nederland

 • 24/7 bestellen 
image

Meerwaarde

 • Maatwerk en diensten

 • Optimale supply chain

 • Logistiek in eigen beheer

 • Complete klantoplossingen

Milieu

IGEPA integreert de concepten ‘duurzaamheid’ en ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ zeer bewust in haar bedrijfsvoering. Voor ons is dit een continu verbeteringsproces waarbij er gekeken wordt naar de economische, sociale en ecologische overwegingen die vervolgens vrijwillig en systematisch worden geïntegreerd in de bedrijfsvoering van IGEPA.

Efficiëntie

We geloven dat zorg voor het milieu begint bij goed management. Efficiëntie komt zowel de economische als de ecologische prestaties van een bedrijf ten goede.

One-stop shop

Igepa levert alles wat een klant nodig heeft in één enkele rit om zo de impact op het milieu te beperken.

De juiste hoeveelheden op maat

Onze klanten kunnen papier, snijfolies en plaatmaterialen allemaal in de juiste hoeveelheden en op gewenst formaat. Onze klanten kunnen precies bestellen wat ze nodig hebben, zonder verspilling.

Vraag hier naar de mogelijkheden.

Logistieke optimalisatie

Onze logistieke afdeling zorgt elke dag met veel plezier voor zo kort mogelijke routes waarbij ook de optimale beladingsgraad van elke vrachtwagen wordt meegenomen. De vrachtwagens zijn voorzien van Euro 6 motoren, welke de uitstoot van CO² verminderen. Daarnaast zijn onze vrachtwagens extreem zuinig doordat het easy stop/start systeem zorgt voor minimaal verbruik van brandstof.

Bewuste leverancierskeuze

IGEPA werkt samen met producenten die in Europa gevestigd zijn om op deze manier onnodige kilometer te voorkomen. En natuurlijk vinden het MVO beleid van onze leverancier net zo belangrijk. Het is dan ook mooi om te zien dat heel wat van onze papierproducenten hun eigen groene energie opwekken.