Wij zijn niet neutraal als het gaat over het beschermen van onze planeet.

Binnen het Navigator Office Paper assortiment is nu een volledig CO2 neutrale versie verkrijgbaar. Want ons klimaat is aan het veranderen en het is tijd om te handelen. De uitstoot voor deze kwaliteit wordt door de producent gecompenseerd door oa het aanplanten van 1.200 pijnbomen op 3.8 hectare land in Noord-Portugal. 

10% introductiekorting!

In de maand juli geven wij 10% introductie korting bij de aankoop* van een volledige pallet Navigator Universal CO2 Neutral A4 80 gr/m2 uit onze voorraad!

Bekijk jouw persoonlijke aanbieding en bestel direct via onderstaande knop of je neem contact op met je reguliere IGEPA contactpersoon. 

 

Navigator Universal CO2 Neutral

Navigator Universal 80 g/m² is een kwalitatief hoogwaardige papiersoort. Door de toneradhesie en de inktabsorptie van het papieroppervlak te verbeteren, maximaliseert Navigator zijn afdrukresultaten. Navigator is gladder dan het meeste kantoorpapier. Dit gladdere oppervlak vermindert het toner-/inktverbruik en geeft een langere levensduur aan printers en kantoorapparatuur.

Alle papiersoorten van Navigator hebben een speciale oppervlaktebehandeling, ook wel bekend als de UHD-formule (Ultra High Definition). Mede hierdoor is Navigator één van de beste in zijn soort.

 

 

 

Kenmerken:

  • Topkwaliteit 80 g/m² A4 kantoorpapier
  • Mooie hoge witheid (169 CIE)
  • Het UHD oppervlak garandeert uitstekende afdrukresultaten
  • Voor alle zwart/wit- en kleurenprinters
  • FSC en EU-Ecolabel certificaat
  • CO2 Neutraal

Actievoorwaarden:

*De 10% introductiekorting geldt bij de aankoop van een volledige pallet Navigator Universal CO2 Neutral A4 80 gr/m2 uit onze voorraad ! ( 200 pakken - artikelnummer 02-0000-0120)

De actieperiode loopt van 3 t/m 31 juli 2023

Voor meer informatie office@igepa.nl

 

Wij staan klaar om je verder te helpen.

Neem direct contact met ons op voor kosteloos en vrijblijvend advies.