IGEPA MASTER serie

Hero Image

Printen op MASTER kwaliteit!

Ons assortiment is uitgebreid met de nieuwe IGEPA MASTER serie. Van een nieuwe carwrap folie tot een PP vloerlaminaat. Er zijn vele mogelijkheden.

Wat dacht je van onze Masterjet S999 WrapStar?

Deze heeft twee kwaliteiten,

  • Masterjet S999 WrapStar PRO
  • Masterjet S999 WrapStar SLIDE

Dit zijn high-performance, wit glanzende gegoten PVC folies speciaal voor veeleisende 3D toepassingen. De PRO is voorzien van micro-luchtkanaaltjes in de lijmlaag waardoor luchtbel vrij plakken nog makkelijker wordt. De SLIDE versie is naast micro-luchtkanaaltjes ook nog voorzien van een slide technologie wat er voor zorgt dat de folie tijdens het appliceren makkelijk te herpositioneren is. Deze beiden kwaliteiten zijn te lamineren met de Masterguard S999 WrapStar die verkrijgbaar is in transparant glanzend en mat.

Masterjet S666 Easy Glide

Een polymeer met levensduur van maximaal 7 jaar (onbedrukt) met een slide technologie & micro-luchtkanaaltjes. Dat is de Masterjet S666 Easy Glide; hoe makkelijk wil je het hebben?! Deze folie kan gelamineerd worden met de Masterguard Classic Premium die verkrijgbaar is in transparant glanzend.

De MasterJet S444 Airscape en de Masterjet S400

Dit zijn perfecte allround polymeer folies met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Geschikt voor (middel)lange toepassingen en geschikt voor alle soorten inkten. Verkrijgbaar in de breedtes 105, 137 en 160 cm. Beiden kunnen gelamineerd worden met de Masterguard Classic die verkrijgbaar is in transparant glanzend, zijdeglanzend en mat.

De Masterjet E200 Trend CO² Neutraal

Een wit matte PP printfolie voorzien van een verwijderbare, grijze lijmlaag. Ideaal voor CO² Neutrale korte termijn toepassingen. Deze folie kan gelamineerd worden met de Masterguard Trend Co2 Neutral. Dit is ook een PP laminaat verkrijgbaar in een matte of glanzende toplaag.

Een masterlijk vloerlaminaat; de Masterguard Trend E200 Floor R10

De Masterguard Trend E200 Floor is PP vloerlaminaat en is ook nog eens R10 gecertificeerd. Dit vloerlaminaat is gestructureerd waardoor uitglijden bijna onmogelijk wordt! Verkrijgbaar in de breedtes 137 en 152 cm.

Wil je deze nieuwe serie zelf zien en voelen? Vraag hier een sample overzicht aan. Gelijk bestellen? Dat kan via onze webshop.

grid1
ford
grid1
grid1