Nieuws en informatie

Blog en nieuws over verpakkingen

Lees hier het laatste nieuws en kom meer te weten over onze Office papers.  Wil je verdere informatie over een papiersoort of een monsteraanvraag doen?

DISCOVERY - go easy on the planet - ECO-calculator

DISCOVERY - go easy on the planet

Discovery Eco-efficient  70 en 75 g/m² zijn lichtgewicht kantoorpapieren voor hoog volume afdrukken. Door de zorgvuldige selectie van de beste grondstoffen en de allernieuwste technologie, overtreft Discovery 70 en 75 g/m² alle kenmerken van een standaard 80 g/m² kantoorpapier. Het haalt hogere resultaten met een lager gramgewicht. Hierdoor wordt 40% bespaart op houtverbruik en rijden er 5% minder vrachtwagens op de weg. Discovery papier kenmerkt zich door zijn hoge opdikking, stijfheid, storingvrij dubbelzijdig printen en is FSC en EU Ecolabel gecertificeerd. De papiervezel komt uit productiebossen en is minimaal vijf keer recyclebaar. Weten hoeveel natuurlijke en financiële middelen je kunt besparen door DISCOVERY te gebruiken?

Klik hier voor de ECO-Calculator >

  

Navigator Office Paper - IGEPA Nederland

NAVIGATOR assortiment met verbeterd oppervlak

Navigator Office Paper introduceert de Ultra High Definition Formule, de nieuwste papierinnovatie. De UHD-formule is een speciale behandeling waarmee het papieroppervlak op een slimmere manier inkt kan absorberen. Omdat deze sneller droogt, blijven de kleurpigmenten dichter bij het oppervlak. De afdrukken hebben meer scherpte, meer levendige kleuren en grotere contrasten! Daarnaast is het assortiment Navigator Office papers uitgebreid met Navigator Bold Design 200 g/m² en Navigator Hard Cover 250 g/m². Hoogwaardige heavyweights, ideaal voor het printen van omslagen, uitnodigingen, vouchers en het afdrukken van foto’s. 

How its made: bekijk hier de video van boom stek tot papier.

Vraag hier een sample set Navigator UHD aan. 

  

Clairefontaine Trophee _ IGEPA

CLAIREFONTAINE TROPHEE

Clairefontaine Trophée  bied je de vrijheid om uit het meest brede assortiment kleuren en gramgewichten te kiezen.  Er zijn intensieve kleuren, zachte pastel tinten, kleurrijk fluor en zwart. Trophée garandeert een onberispelijke kwaliteit papier en de kleuren zijn bestand tegen licht. Levensechte kleurreproducties zijn gegarandeerd, ook bij dubbelzijdig printen, dankzij de uitstekende opaciteit. 

 

De hersluitbare en transparante verpakking maakt het mogelijk om de kleur en het aantal vel in de riem te controleren.

Clairefontaine Trophee _gekleurd kantoorpapier IGEPA
New Future Office papier - een verantwoordkeuze in kantoorpapier

NEW FUTURE - een verantwoorde keuze

New Future is een glad en opdikkend multifunctioneel Office paper dat erg goed te printen is in zwart tinten of tweezijdig gekleurd. Naast een mooie papierkwaliteit in twee witheden, CIE 164 en CIE 150, staat New Future ook garant voor duurzaamheid.  Een verantwoorde productie vereist een systematische aanpak en een samenwerking in de hele toeleveringsketen ofwel: Responsible Fibre™. Dit handelsmerk garandeert dat het product voldoet aan de meest veeleisende milieu- en sociale verantwoordelijkheidscriteria, zoals klimaat, water, biodiversiteit en samenleving, die zijn geverifieerd door een derde partij. NEW FUTURE Office zit niet in een plastic wikkel maar wordt verpakt in een vochtwerende papieren verpakking. Zoals de naam doet vermoeden, is de New Future productgroep bewust bezig met een milieubewuste toekomst.

Lees meer over Responsible Fibre™ >

Wij staan klaar om je verder te helpen.

Wil je graag meer weten over IGEPA? Of heb je gewoon een praktische vraag?

contact met verpakkingsspecialisten