Service

Als klant van IGEPA bieden we je naast een breed en diep assortiment aan producten op voorraad, ook verschillende services en diensten.

Maatwerk

Met onze faciliteiten als; drie papiersnijmachines, een afstapelaar, vellen telmachine, om- en inpaklijn, kunnen wij je papierproducten precies op maat leveren in het gewenste aantal. Ook kunnen pallets kopieerpapier afgestapeld worden, zodat het gewenste aantal dozen bij uw klant wordt afgeleverd. Wil je een bestelling plaatsen, mail dan naar office@igepa.nl of bel met één van onze medewerkers op 088 344 58 00.

Logistiek en transport in eigen beheer

Als groothandel en tevens logistieke dienstverlener distribueren wij onze producten door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij onze klanten, zoals productiebedrijven en wederverkopers, flexibel en op tijd leveren. We kunnen vertrouwen en bouwen op onze magazijnmedewerkers en chauffeurs. De bestellingen worden met zorg en aandacht samengesteld en verzonden. Onze logistieke afdeling zorgt elke dag met veel plezier voor zo kort mogelijke routes, waarbij ook de optimale beladingsgraad van elke vrachtwagen wordt meegenomen. De vrachtwagens zijn voorzien van Euro 6 motoren, welke de uitstoot van CO² verminderen. Daarnaast zijn onze vrachtwagens extreem zuinig, doordat het easy stop/start systeem zorgt voor minimaal verbruik van brandstof. 

Online bestellen

Naast je vertrouwde IGEPA contactpersoon kun je 24/7 ons volledig assortiment online ontdekken en alle informatie vinden over de producten, mogelijkheden en onze diensten. Heel eenvoudig, snel en accuraat. Vraag hier je account aan en plaats je eerste bestelling online!


IGEPA heeft koppelingen met diverse calculatiepakketten om het werk eenvoudiger en efficiënter te maken. Wij kunnen onze systemen koppelen met die van jullie zodat orders, facturatie en andere documentatie automatisch verzonden worden en opgehaald kunnen worden. 

Toolkit enveloppen & verzendoplossingen

Ook bieden wij handige tools om ons assortiment inzichtelijk te maken. De inhoud van de toolkit ‘enveloppen & verzendoplossingen’ geeft een duidelijk beeld van hetgeen IGEPA hierin te bieden heeft. Van een conventionele envelop tot aan praktische verpakking. De overzichtelijke brochure vermeldt ruim 400 artikelen die standaard vanuit voorraad leverbaar zijn. 

Brochures digitaal assortiment Dry Toner - Indigo - High Speed Inkjet

In deze brochures vind je de ruime keuze van papiersoorten terug welke geschikt zijn voor productie op Dry toner- . High Speed inkjet- of Indigoprinters. IGEPA werkt met papierformaten die schoon en haaks gesneden zijn. Deze snijwijze wordt ook wel ‘Clean Cut’ genoemd en zorgt ervoor dat het aantal storingen gedurende de printproducties met tientallen procenten gereduceerd wordt. Met het veelzijdige digitale assortiment van IGEPA kun je zorgeloos de meest bijzondere producties maken.