platenspelerplatenspeler

Dozen voor Lp's, singles en vinyl platen

Lp's en singles winnen al een aantal jaar opnieuw aan populariteit. Vooral jongeren ontdekken de charme van vinyl platen opnieuw. Het groeiende aanbod komt mede doordat hedendaagse artiesten hun werk vaker op LP uitbrengen.

Deze trend is ook merkbaar in de toegenomen vraag naar specifieke verzend- en exportdozen voor LP's en vinyl. Er wordt steeds vaker vinyl per post verstuurd, niet alleen binnen Nederland maar ook naar verre bestemmingen zoals Noord-Amerika, Azië en Australië.

Kwetsbaar

Vinyl staat bekend om zijn kwaliteit en unieke ervaring, maar is helaas ook gevoelig voor beschadigingen. Elke kras of deuk kan de kwaliteit en het luisterplezier aantasten. Tijdens transport zonder de juiste verpakking is de kans op schade aanzienlijk. Daarom is het cruciaal om stevig verzendkarton te gebruiken, om zo je producten veilig bij de klanten te leveren.

Voor het verzenden van LP's gebruiken webshops speciale dozen. De standaard verzenddoos voor LP platen bestaat vaak uit een lichte, enkellaags golfkartonnen plaat van gerecycled materiaal. Ter bescherming voegen sommigen extra kartonplaten, noppenfolie of rollen golfkarton toe als opvulling. Ondanks deze maatregelen ontvangen webwinkels soms toch meldingen van beschadigingen.

vinylplaten verzenddoosvinylplaten verzenddoos
lp platen verzenddooslp platen verzenddoos

Oplossing voor veilig verpakken en verzenden

Daarom hebben we een speciale verpakking voor vinyl platen ontwikkeld: de Progress Packaging premium verpakking voor LP's. In tegenstelling tot het bekende verzendkarton en standaard verpakkingsdozen, biedt deze platte wikkelverpakking, gemaakt van stevig kraftpapier, een efficiënte en kosteneffectieve manier om je producten veilig te verpakken en te verzenden naar elke bestemming.

De voordelen van deze unieke LP verpakking

  • Representatieve en kwalitatieve uitstraling van het product
  • Minder kans op beschadigingen door unieke constructie van de verpakking
  • Eenvoudig in gebruik dankzij zelfklevende strook en scheurperforatie
  • Verlengde zelfklevende stroken voor meer veiligheid en zekerheid
  • Betere bescherming door hoekbescherming rondom
  • Goed gefixeerd met in hoogte verstelbare kleppen

Branding met bedrukte verpakkingen voor vinyl platen

Onze premium verpakking voor LP platen kan ook worden gepersonaliseerd met een logo. Vinyl liefhebbers krijgen zo een robuuste en fraai bedrukte verpakking in handen. Dit verbetert de ervaring van het uitpakken aanzienlijk en kan stimuleren tot het doen van vervolgaankopen.
 

verpakking voor vinylplatenverpakking voor vinylplaten
verpakking voor LP platenverpakking voor LP platen

Wil je meer weten over de mogelijkheden van dozen op maat?

Neem gerust contact op met één van onze verpakkingsspecialisten. Wij helpen je graag verder.