Blogs, nieuws en inspiratie

Laat je inspireren door onze viscom-specialisten. Hier lees je het laatste nieuws, actuele trends en ontwikkelingen in de Sign & Display-branche.

Meer weten over een onderwerp? Brainstormen met onze viscomspecialisten?

De Inhaker is een slimme standaard met ongekende mogelijkheden voor allerlei visuele toepassingen. 

Laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Astari Niagara Internasional is één van ’s wereld grootste fabrikanten van gegoten acrylaat, pionier in Indonesië en actief in 60 verschillende landen.

Ook in Nederland, verkrijgbaar bij IGEPA.

De Interieurfolie van Igepa; Newdeco is de laatste tijd flink uitgebreid.
Momenteel zijn er namelijk 3 verschillende soorten te verkrijgen.

 

Igepa Profivilt zijn panelen gemaakt van PET-vilt. Naast dat dit decoratief hele toffe panelen zijn, is het ook een manier om effectief met akoestiek in een ruimte om te gaan. Met deze Profivilt-platen heb je niet alleen de mogelijkheid om iets heel moois te creeëren, maar ook om geluidsoverlast tegen te gaan of akoestiek te verbeteren. 

De Orafol Decoratieve raamfolies zijn een uitstekende manier om de uitstraling van ramen te verbeteren, privacy te bieden en tegelijkertijd de hoeveelheid lichtinval in een ruimte te beheersen. Deze zelfklevende polyester folies zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en patronen, waaronder geometrische vormen, bloemmotieven, gestreepte patronen en meer. 

Bij Igepa zijn we toegewijd aan duurzaamheid en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Daarom zijn we er trots op dat we voor het ACP afval een recyclingprogramma hebben geïmplementeerd in onze dagelijkse activiteiten. We recyclen niet alleen ons eigen zaagafval, maar ook hebben we de mogelijkheid afval van klanten op te halen van alle Aluminium Sandwich Panelen, zoals B-bond, Dibond en Dilite. 

Een vakantiefoto laten afdrukken op canvas doek is een populaire manier van wanddecoratie. 

Sneller wrappen met het beste resultaat!  
Een zeer goede combinatie voor een complete voertuigwrap!
Deze print-wrap-oplossing levert uitzonderlijke prestaties, printkwaliteit en productiviteit, wat leidt tot snellere installaties met het gewenste resultaat.

Palboard is een veelzijdige plaat met harde PVC toplaag en een gerecyclede geschuimde kern. Palboard is ideaal voor het ontwerpen van contourgesneden en/of gevouwen ontwerpen. 

Hoe zorg je dat iets opvalt? Welke opties zijn er allemaal? Ga je voor zilver, goud, shift effect of glitters?

Lees welke mogelijkheden Igepa allemaal in het assortiment heeft. 

IGEPA is al jaren leverancier van verschillende soorten magneet & ferro folies. Deze materialen zijn ideaal voor het maken van reclameboodschappen in allerlei verschillende situaties. Magneetfolie is verkrijgbaar in allerlei verschillende kwaliteiten, diktes en breedtes.

Ons assortiment is uitgebreid met de nieuwe IGEPA MASTER-serie. Van een nieuwe carwrap folie tot een PP vloerlaminaat. Er zijn vele mogelijkheden. Ondek de nieuwe IGEPA MASTER serie.

De IGEPA NewDeco is een hoge kwaliteit interieurfolie die geschikt is voor vele interieurtoepassingen. Een hoge kleefkracht zorgt voor een betrouwbare grip op verschillende ondergronden. In de IGEPA NewDeco is er keuze uit meer dan 200 kleuren en structuren.

Allemaal streven we naar een groenere en duurzame wereld. Beetje bij beetje worden er stappen gemaakt richting een groenere toekomst.
De meeste PVC vrije folies zijn gemaakt van polypropyleen of polyester.

Wat is nou eigenlijk precies het verschil tussen gegoten, polymeer en monomeer PVC vinyl?

In de volgende blog proberen wij het zo duidelijk mogelijk voor je uit te leggen! 

Wij staan klaar om je verder te helpen.

Heb je nog vragen of wil je kennis maken met ons?

Wij staan je graag te woord!