Nieuws en inspiratie

visuele communicatie nieuws

Lees hier het laatste nieuws en kom meer te weten over de actuele trends van visuele communicatie. Wil je meer weten over een product of een monsteraanvraag doen?

Orafol raamfolie

MasterMag folies

Februari 2022 - IGEPA is al jaren leverancier van verschillende soorten magneet & ferro folies. Deze materialen zijn ideaal voor het maken van reclameboodschappen in allerlei verschillende situaties. Magneetfolie is verkrijgbaar in allerlei verschillende kwaliteiten, diktes en breedtes.

Orafol raamfolie

Orafol decoratieve raamfolie

December 2021 - Nieuw bij IGEPA, een uitgebreid assortiment van diverse soorten decoratieve raamfolies. Er is keuze uit 16 verschillende designs. Perfect voor het creëren van prachtige, optische effecten en ideaal te gebruiken als (decoratieve) privacy film. Deze folies hebben een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Wil je de folies in het echt zien en voelen? Bestel dan hieronder een sample boekje.

Eucalytus Globulus - The Navigator Company

Ode aan de makers

Oktober 2021 - Wrappen met de juiste technieken, even uit je comfortzone en met collega Sign bedrijven getraind worden. Dat stond woensdag 27 oktober centraal bij IGEPA. Samen met onze partner 3M is er met de allernieuwste folie van de 3M 2080 gewerkt. Deze folie heeft als groot voordeel dat het voorzien is van microlijmkanalen. Hierdoor is het materiaal nog flexibeler en 3D vervormbaar. Bij de glansvariant is een extra beschermfilm (polyolefilm) aangebracht die tijdens het wrappen gewoon kan blijven zitten. Het grote voordeel hiervan is dat er veel tijd word bespaard met het weg föhnen van krassen die ontstaan tijdens het rakelen. Wil jij de volgende keer ook getraind worden? Mail of bel met jouw eigen IGEPA contactpersoon.

Eucalytus Globulus - The Navigator Company

De IGEPA MASTER serie

Oktober 2021 - Ons assortiment is uitgebreid met de nieuwe IGEPA MASTER serie. Van een nieuwe carwrap folie tot een PP vloerlaminaat. Er zijn vele mogelijkheden. Ondek de nieuwe IGEPA MASTER serie.

NewDeco

IGEPA NewDeco

De IGEPA NewDeco is een hoge kwaliteit interieurfolie die geschikt is voor vele interieurtoepassingen. Een hoge kleefkracht zorgt voor een betrouwbare grip op verschillende ondergronden. In de IGEPA NewDeco is er keuze uit meer dan 200 kleuren en structuren.

Wij staan klaar om je verder te helpen.

Wil je graag meer weten over IGEPA? Of heb je gewoon een praktische vraag?

contact met verpakkingsspecialisten