vacature junior accountmanager binnendienst office

Transportplanner

Hou jij van een afwisselende baan en zie je een uitdaging in het plannen van leveringen, optimaliseren van transportprojecten en het uitvoeren van verschillende werkzaamheden? Dan is deze job iets voor jou!

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een transportplanner die in een ploegendienst wilt werken. Elke dienst heb jij als planner een andere taak. 

Werk je in de ochtenddienst, van 4.30 uur t/m 13:00 uur, dan ben je verantwoordelijk voor het vergelijken van de planning en realisatie van de lopende dag, het opstellen van een performance overzicht, contacten met onze chauffeurs en de verkoopbinnendienst over transport gerelateerde zaken.

Werk je in de dagdienst, van 8.30 uur t/m 17:00 uur, dan bestaat jou dag uit: naleving rij- en rusttijden, wagenparkbeheer, onderzoeken en corrigeren ontbrekende documenten, vergelijken planning en realisatie voorgaande dag, besprekingen met chauffeurs en optimalisatie planning en transportprojecten. 

Werk je in de middag-/avonddienst, van 13:00 uur t/m 21.30 uur, dan ga je de planning voor de komende dag maken en ben je het contact voor de chauffeurs en de verkoopbinnendienst. 

Natuurlijk ben je bij afwezigheid van je collega’s flexibel m.b.t. het weekrooster.

Wat wij je bieden

  • Je komt in een leuk team en gaat samenwerken met 2 jonge collega planners 
  • Salaris tussen € 2.300 en € 2.800 per maand 
  • 30 vakantiedagen
  • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen

Wat vragen wij

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Wij zoeken een enthousiaste en serieuze kandidaat, met een flexibele instelling 
  • Ook kandidaten zonder ervaring als planner nodigen wij uit te reageren
  • Ervaring met geautomatiseerde processen, zoals computers en scanners

Over IGEPA

IGEPA is een jonge, snelgroeiende organisatie  We zijn totaalleverancier voor grafisch papier en karton, verpakkingen en media voor visuele communicatie inclusief technische apparaten en diensten. Onze klanten zijn business to business zoals grafische bedrijven, signmakers, resellers en retailers.

In Nederland werken we met 150 enthousiaste en betrokken collega’s om de verwachtingen van onze klanten iedere dag te overtreffen. Wij staan voor Diversiteit, Service en Meerwaarde! 

Wij zijn een platte/open organisatie, waarbij je altijd bij iedereen terecht kunt voor vragen of om even te sparren. IGEPA Nederland is onderdeel van de IGEPA Group, een toonaangevende Europese groothandel in 29 landen en 80 locaties.

Voel je welkom bij IGEPA!

Herken jij jezelf in deze uitdagende en afwisselende rol en wil jij ons team komen versterken?

Solliciteer dan door een motivatiebrief en je CV te mailen naar: evansoelen@igepa.nl