Bedrukte verpakkingen

Bedrukte dozen tape wikkelfolie

Bedrukte verpakkingen

Een goede verpakking biedt optimale bescherming aan je product in het hele verpakkingsproces.
Daarnaast is een verpakking een belangrijke marketingtool. Steeds meer bedrijven zien de voordelen van bedrukte verpakkingen.

Meer weten over de mogelijkheden van bedrukte verpakkingsoplossingen?

Verpakkingen als marketingtool

Voor veel E-commerce bedrijven is de verpakking het enige fysieke contactmoment met klanten. De verpakking is het visitekaartje van het bedrijf.

Een slimme creatieve marketingtool waarmee je de beleving, identiteit, herkenbaarheid en kwaliteit van je product kan overbrengen.

Verpakkingen personaliseren dozen tape folie
Dozen tape folie verpakkingen bedrukken

Maak een statement

Verpakkingen zijn een kans voor merkpromotie. Voorzie je verpakkingen van logo’s, tekst, productafbeeldingen en andere creatieve ideeën. Geschikte verpakkingen om te bedrukken:

  • Golfkartonnen dozen
  • Postdozen
  • Brievenbusdozen
  • Kartonnen vouwdozen
  • Verpakkingstape
  • Papieren tape 
  • Papieren plakband
  • Luchtkussen enveloppen

Dozen bedrukken

In plaats van een product ontvangen met wat verpakkingsmateriaal kun je klanten een betere beleving aanbieden door meer aandacht te geven aan de presentatie van je product.

Een populaire en laagdrempelige oplossing is dozen bedrukken. Bedrukte dozen met logo of tekst vallen op en helpen bij het vergroten van naamsbekendheid.

Een onvergetelijke indruk achterlaten kan leiden tot herhaalaankopen. En bovendien kun je je nog beter onderscheiden ten op zichte van collega’s.

dozen bedrukken
verzenddozen met logo

Verzenddozen bedrukken

Je kunt dozen bedrukken in kleine oplages, maar ook in grotere runs. Kartonnen dozen bedrukken vanaf 1 stuks is al mogelijk. Er zijn verschillende druktechnieken zoals flexo, offset en digitaal. Afhankelijk van de wensen en eisen zijn wij in staat om de meest optimale druktechniek te adviseren.

Als fabrikant van verzenddozen hebben wij voor elke verpakkingsvraagstuk een passende oplossing.