Office Paper

Kopieer- en printpapier

Of het nu gaat om kleurenafdrukken of zwart-wit toepassingen, voor dagelijks gebruik of hoogwaardige zakelijke apparatuur, binnen onze afdeling "Office Paper" garanderen we je hoogwaardige producten voor briljante afdrukresultaten. Overtuig je met onze merken als Navigator, Discovery, New Future, Clairefontaine, Trophee, en Multi Office. Ook voor je zakelijke communicatie bieden wij een uitgebreide keuze aan enveloppen, labels en verzendverpakkingen. Wederverkopers, industriële bedrijven, openbare instellingen en copyshops kunnen profiteren van ons brede assortiment en hoge serviceniveau.

Naar ons assortiment >

Assortiment

Services

Duurzaamheid

Nieuws en informatie

GRATIS koffiemachine bij Navigator Officepaper

Wij weten dat werken zonder de boost van koffie ’s ochtends een opgave kan zijn. Daarom staat Navigator klaar om je te helpen. Bij aankoop van 2 volle pallets Navigator Officepaper geven we je graag een Espresso koffiemachine cadeau*. 

*Je kunt twee pallets kiezen uit het totale assortiment van Navigator met een maximum van 1 cadeau per bestelling. Deze promotie is geldig vanaf aankopen 21-01-2024 en tot  zolang de voorraad strekt. 

Klik hier voor de actie >

 


  

Multi Office - the stress free paper

MultiOffice - Printers kunnen gecompliceerd zijn. Je kunt te maken krijgen met papierstoringen zoals het vastlopen of kromtrekken van papier en andere technische problemen die de workflow vertragen. Bovendien wil niemand langer op kantoor blijven vanwege een printprobleem. Daarom kan MultiOffice stressvrij papier echt een verschil maken in de dagelijkse toepassing. Dankzij het gladde oppervlak en de hoge stijfheid maakt MultiOffice het gebruik eenvoudiger, goedkoper en eco-efficiënter. Bovendien heeft het een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en mooie witheid (161 CIE).

 

 

DISCOVERY - go easy on the planet

Discovery Eco-efficient  70 en 75 g/m² zijn lichtgewicht kantoorpapieren voor hoog volume afdrukken. Door de zorgvuldige selectie van de beste grondstoffen en de allernieuwste technologie, overtreft Discovery 70 en 75 g/m² alle kenmerken van een standaard 80 g/m² kantoorpapier. Het haalt hogere resultaten met een lager gramgewicht. Hierdoor wordt 40% bespaart op houtverbruik en rijden er 5% minder vrachtwagens op de weg. Discovery papier kenmerkt zich door zijn hoge opdikking, stijfheid, storingvrij dubbelzijdig printen en is FSC en EU Ecolabel gecertificeerd. De papiervezel komt uit productiebossen en is minimaal vijf keer recyclebaar. Weten hoeveel natuurlijke en financiële middelen je kunt besparen door DISCOVERY te gebruiken? 

Klik hier voor de ECO-calculator >

 


  

NAVIGATOR assortiment met subliem oppervlak

Navigator Office Paper ontwikkelt de Ultra High Definition Formule, de nieuwste papierinnovatie. De UHD-formule is een speciale behandeling waarmee het papieroppervlak op een slimmere manier inkt kan absorberen. Omdat deze sneller droogt, blijven de kleurpigmenten dichter bij het oppervlak. De afdrukken hebben meer scherpte, meer levendige kleuren en grotere contrasten! 

How its made: bekijk hier de video van boom stek tot papier.

Vraag hier een sample set Navigator UHD aan >
  

 

 

CLAIREFONTAINE TROPHEE

Clairefontaine Trophée  bied je de vrijheid om uit het meest brede assortiment kleuren en gramgewichten te kiezen.  Er zijn intensieve kleuren, zachte pastel tinten, kleurrijk fluor en zwart. Trophée garandeert een onberispelijke kwaliteit papier en de kleuren zijn bestand tegen licht. Levensechte kleurreproducties zijn gegarandeerd, ook bij dubbelzijdig printen, dankzij de uitstekende opaciteit. 

De hersluitbare en transparante verpakking zal vervangen worden door een milieuvriendelijke papieren variant.

NEW FUTURE - een verantwoorde keuze

New Future is een glad en opdikkend multifunctioneel Office paper dat erg goed te printen is in zwart tinten of tweezijdig gekleurd. Naast een mooie papierkwaliteit in twee witheden, CIE 164 en CIE 150, staat New Future ook garant voor duurzaamheid.  Een verantwoorde productie vereist een systematische aanpak en een samenwerking in de hele toeleveringsketen ofwel: Responsible Fibre™. Dit handelsmerk garandeert dat het product voldoet aan de meest veeleisende milieu- en sociale verantwoordelijkheidscriteria, zoals klimaat, water, biodiversiteit en samenleving, die zijn geverifieerd door een derde partij. NEW FUTURE Office zit niet in een plastic wikkel maar wordt verpakt in een vochtwerende papieren verpakking. Zoals de naam doet vermoeden, is de New Future productgroep bewust bezig met een milieubewuste toekomst

Wij staan klaar om je verder te helpen.

Neem direct contact met ons op voor verdere infomatie of vrijblijvend advies.

T. +31 (0) 88 344 58 50

E. office@igepa.nl