Visual Communication

VISCOM

Vertel het met Visuele Communicatie

 

Met meer dan 10.000 verschillende producten binnen ons assortiment kun je altijd bij ons terecht. Van printfolie, snijfolie, banner- en plaatmateriaal tot textiel, laminaten, displaymaterialen en benodigdheden. Maar ook voor Large Format Printers en andere gerelateerde machines ben je bij ons aan het juiste adres. IGEPA biedt een breed en snel vernieuwend assortiment. Wij volgen nauwlettend de marktontwikkelingen en actuele trends en spelen in op nieuwe technieken en milieuvriendelijkere oplossingen. Wij zijn altijd op zoek naar de beste materialen die passen bij de huidige ontwikkelingen.

Nieuws en inspiratie

image

Zagen op maat

image

Folie op rol

image
Displays

Displays

Dagelijks bedienen we een grote, internationale klantenkring met uiteenlopende vragen op het gebied van mobiele presentatiesystemen. Vanuit ons magazijn in Tiel worden displayproducten vanuit de hele wereld aan- en afgevoerd. Elke bestelling wordt door onze logistieke medewerkers nauwkeurig gecontroleerd en verpakt. Kwaliteit en snelheid staan hierbij centraal.

Exclusief IGEPA Steengoed

100% natuursteen plaatmateriaal dat gemaakt wordt van de mooiste massieve stenen blokken wereldwijd. Een revolutionair proces verwijdert millimeter dunne lagen van de stenen en in combinatie met een glasvezel of katoenen achterzijde ontstaat IGEPA SteenGoed. Voor meer informatie over dit product bekijk hieronder onze brochure. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en nemen met veel plezier het gehele IGEPA SteenGoed assortiment met je door.

Boxes
Inhaker

De Inhaker, dat past altijd!

Profiteer met de Inhaker van ongekende grafische mogelijkheden voor jouw visuele communicatie. Deze slimme staander maakt het mogelijk om snel en voordelig in te spelen op actualiteiten, zonder telkens te investeren in een compleet nieuwe display of zuil. Dankzij een innovatief inhaaksysteem aan de binnenzijde van de standaard kun je vrijwel alle denkbare soorten promotie- en communicatiematerialen inhaken.

Wij informeren, adviseren en innoveren

Bij IGEPA werken we samen met A-fabrikanten en leveranciers voor onder andere de apparatuur die wij verkopen. Toonaangevende fabrikanten als Epson, Mimaki en Rollsroller staan in onze inspirerende demoruimte in Tiel op jou te wachten om te worden gedemonstreerd door onze vakkundige medewerkers. Nog een stapje groter? Dan kunnen wij gebruik maken van de mooie demoruimte van AGFA in het Belgische Mortsel. Daar staat de complete lijn van de AGFA Anapurna printers die je ook via ons kunt aanschaffen. Heb je een machine bij ons gekocht, dan houdt onze service daar niet op. Wij komen jouw machine op locatie installeren en trainen medewerkers indien gewenst. Mocht er toch onverhoopt een probleem zich voordoen, dan staan onze ervaren monteurs klaar om zo snel mogelijk te werken aan een oplossing.

Boxes
cta

13.000+

papiersoorten

cta

10.000+

sign- en displayproducten

cta

1.000+

verpakkingsproducten

cta

840+

gewaardeerde relaties