Brievenbusdozen wit

Bespaar verzendkosten met handige brievenbusdozen!

 Kejah Tex  07-01-2021

In december 2020 had PostNL op één dag 1,7 miljoen pakketten bezorgd. Een record aantal. Natuurlijk was er sprake van de drukste maand van het jaar en de sluiting van niet-essentiële winkels. Maar we kunnen stellen dat mensen meer online besteden en dus steeds meer pakketten worden verstuurd.

Ben je actief in de e-commerce? Verstuur je met regelmaat kleine en platte producten? Zijn dit artikelen die weinig tot geen extra bescherming nodig hebben? Dan is een brievenbusdoos een slimme en goedkope oplossing. Deze verpakkingen bieden meerdere voordelen.

Bespaar verzendkosten

Pakketbezorgers bieden verschillende opties voor het verzenden van goederen. Eén van de opties is brievenbuspakket. Dit zijn pakjes die een postbezorger levert in plaats van een pakketbezorger. Een brievenbusverpakking kan altijd worden bezorgd. Bezorgdiensten hanteren een lager tarief voor brievenbuspakketten dan reguliere pakketten. Er valt dus heel wat te besparen op de verzendkosten!

Past precies

PostNL hanteert bijvoorbeeld een maximum formaat van 380 x 265 x 32 mm met een gewicht van maximaal 2 kg. Brievenbusdozen van IGEPA Packaging voldoen aan het maximum formaat. Een brievenbusdoos past precies door de brievenbus. De ontvanger hoeft niet thuis te blijven om het pakje in ontvangst te nemen. Wel zo fijn!

brievenbusdozen
brievenbusdoos

Handige en stevige verpakking

De brievenbus verpakkingen van IGEPA Packaging zijn beschikbaar in twee uitvoeringen. Type één is voorzien insteekkleppen om makkelijk te kunnen sluiten en een handige klepsluiting. Bij het openen heeft de ontvanger direct zicht op het product.

De andere type is voorzien van een kleefstrook om snel te kunnen sluiten en een afscheurperforatie om eenvoudig te kunnen openen. Twee goede functionaliteiten voor afzender en ontvanger! En bovendien geeft een witte brievenbusdoos een professionele uitstraling.

In beide gevallen kun je vliegensvlug je producten inpakken en versturen. De dozen zijn gemaakt van stevig wit karton met een enkele golf en worden plano geleverd.

De brievenbusdoos met insteekklep en bovenklep zijn verpakt per 50 stuks. Beschikbaar in A6, A5, A4 en A4+.
Brievenbusdozen met kleefstrook en afscheurperforatie zijn verpakt per 25 stuks. Beschikbaar in A5+ en A4+.

Meer weten over verzendverpakkingen?

Wil je advies over brievenbusdozen? Ben je op zoek naar een ander type verzendverpakkingen? Wil je graag een doos op maat en/of een bedrukte verpakking?

Neem gerust contact op met één van onze verpakkingsspecialisten. Wij helpen je graag verder.

Tel: 088-3445870
Email: packaging@igepa.nl

Word je liever teruggebeld?

Onze verpakkingsspecialisten nemen contact op wanneer het je uitkomt!


Deel dit artikel