Easy consult

saf

Easy consult

Mocht je een vraag hebben over verpakkingen, maar je hebt geen idee waar te beginnen.
Of je bent op zoek naar besparingen op het gebied van het logistieke verpakkingsproces.
Of je wil de totale verpakkingskosten reduceren.

Easy Consult van IGEPA Packaging biedt een passend antwoord op al je verpakkingsvraagstukken. 

Samen groeien

Easy Consult is een eenvoudige methode met een gerichte aanpak waarbij het doel is: kosten besparen in het verpakkingsproces.

Easy Consult biedt vertrouwen, duidelijkheid, kwaliteit en vooruitgang. Dat kunnen we waarmaken dankzij onze expertise en jarenlange ervaring in de verpakkingsindustrie.

Groeien verpakkingen kosten besparen
Verpakkingsspecialist expertise

Maak gebruik van onze expertise

Als het gaat om duurzaam verpakken, verpakkingsbesparingen, optimalisering van verpakkingsprocessen en reductie van totale kosten is het een voordeel om een verpakkingsspecialist als partner te hebben met wie je kennis kan delen om samen te groeien.

Een goed begin is het halve werk

We starten met een kennismakingsgesprek. We willen jou en je organisatie graag beter leren kennen. 

  • Wat vind je belangrijk in het verpakkingsproces?
  • Wat zou je willen veranderen?
  • Wat zijn de knelpunten?

Wij vertellen je graag over onze aanpak hoe wij voor jou besparingen kunnen realiseren.

Verpakkingsadvies
Doelstellingen verpakkingen aanvragen

Samen doelstellingen bepalen

Onze ervaring leert dat als organisaties willen besparen op het verpakkingsproces en daarmee bedrijfsresultaat optimaliseren, dat hiervoor inspanning of verandering nodig is.

Onze aanpak vergt commitment van alle betrokkenen. Het is daarom belangrijk om samen doelstellingen te definiëren en de beste route uit te stippelen om de gewenste doelen te realiseren.

Inventarisatie

De tweede fase is samen met jou het huidige verpakkingsproces grondig in kaart brengen. We kijken naar het gehele proces: materialen, machines, schade, arbeid, verwerking, ergonomie, opslag en duurzaamheid. We willen het proces van A tot Z begrijpen.

Inventarisatie verpakkingen
Advies over verpakkingsproces

Advies

In deze fase vertalen we de inventarisatie naar de door jou bepaalde doelstellingen. We verdiepen ons in jullie verpakkingsproces en gaan op zoek naar besparingskansen voor jouw organisatie.

Een belangrijk uitgangspunt is niet alleen een lagere prijs voor je huidige verpakkingen, maar ook de besparing van de totale verpakkingskosten. We vergelijken het huidige verpakkingsproces met nieuwe situaties.

Realisatie

Samen met jou beslissen we met welk voorstel we starten. In dit traject worden veranderingen daadwerkelijk zichtbaar voor jou en je organisatie. Het vereist een zorgvuldige aanpak en daarom zullen wij je zoveel mogelijk ontzorgen om er zeker van te zijn dat de gewenste besparing gerealiseerd wordt.

Realisatie verpakkingsproject
Evaluatie verpakkingstraject

Evaluatie

Een fase die vaak over het hoofd wordt gezien, maar die erg belangrijk is. In deze fase staat het verloop en de uitvoering van het besparingsvoorstel centraal. We bepalen samen of het voorstel naar wens wordt uitgevoerd en of alles volgens plan verloopt.

Onze verpakkingsspecialisten zijn betrokken, bedreven en continu gefocust op het creëren van toegevoegde waarde voor jou. We staan voor je klaar om de uitdagingen in je organisatie aan te gaan.