Q&A Igepa packaging

Q&A met:

Hans-Jürgen Caspers en Ömer Turgut

Hans-Jürgen Caspers is Managing Director bij IGEPA Nederland BV te Tiel. Ömer Turgut is Business Unit Manager bij hetzelfde bedrijf. IGEPA Nederland heeft zich sinds de oprichting in 2009 ontwikkeld tot een van de belangrijkste groothandelsbedrijven gespecialiseerd in de Grafische en Sign industrie. Sinds een aantal jaren is hier, met succes, Packaging bij gekomen! Reden genoeg voor een Q&A met beide heren.

Hoe bent u op het idee gekomen om IGEPA Packaging op te richten?

Hans-Jürgen:

IGEPA Group is een internationale organisatie die in meerdere landen sinds een aantal jaren fors aan het investeren is om een belangrijke rol te spelen in de verpakkingsindustrie. Denk hierbij aan een vijftal eigen golfkarton fabrieken én een joint-venture met Progress Packaging.

Binnen onze eigen klantengroep kregen wij regelmatig vragen over verpakkingen. Doordat wij juist naar onze klanten luisteren hebben wij ook geïnvesteerd om in deze behoefte te kunnen voorzien.

"We investeren fors in Packaging"

Wat houdt IGEPA Packaging in?

Ömer Turgut:

IGEPA Packaging is totaalleverancier voor verpakkingsmaterialen en -machines in de breedste zin van het woord. Ons doel is om onze relaties te helpen om het maximale uit de verpakkingen te halen. We zijn in staat om dit te realiseren doordat we verpakkingsspecialisten in huis hebben die al jaren actief zijn in deze markt.

Wat heeft IGEPA Packaging te bieden?

Ömer Turgut:

Onze core business bestaat uit het leveren van verpakkingsmaterialen en -machines. Om dit mogelijk te kunnen maken hebben wij een aantal services ontwikkelt.

Een voorbeeld daarvan is klantspecifieke afroepvoorraad. Wij houden klantspecifieke (verpakkings)producten op voorraad in ons distributiecentrum en leveren het aan onze klanten wanneer zij het nodig hebben.

Een andere service waar we klanten mee ontzorgen is Value Added Services. Hier vallen uiteenlopende zaken onder op het gebied van assemblage en montage van verpakkingen.

"Wij maken het verschil door onze klanten maximaal te ontzorgen op het gebied van verpakkingen"

Hoe reageert de markt op IGEPA Packaging?

Ömer Turgut:

De markt reageert heel positief. Inmiddels zijn er veel klantcases waarbij we de toegevoegde waarde van IGEPA Packaging hebben kunnen laten zien.

We krijgen vragen voor een doos tape, maar wij worden ook benaderd door klanten voor verpakkingen op maat. Van ontwerp, productie tot en met de levering. Voor al je verpakkingsvraagstukken ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat kunnen we nog verwachten van IGEPA Packaging?

Hans-Jürgen:

Packaging is een groei markt voor IGEPA Nederland. We zien dat steeds meer bedrijven ons weten te vinden en de voordelen inzien van wat wij te bieden hebben op het gebied van verpakkingen.

Het is zeker de bedoeling om in de toekomst verder te investeren en uit te breiden zodat wij in de veranderende verpakkingsmarkt een rol kunnen blijven spelen.

Indien er interesse is in onze verpakkingsmogelijkheden kun je contact opnemen met een van onze verpakkingsspecialisten. Of bezoek onze website waar alles te lezen is over de services en verpakkingsoplossingen van IGEPA Packaging. Dit is pas het begin. Ik kijk uit naar de toekomst.

igepa.nl/packaging

 

igepa packaging magazijn

Wij staan klaar om je te helpen

Heb je vragen over verpakkingen? Ben je op zoek naar verpakkingsadvies? Wil je het verpakkingsproces optimaliseren? Neem gerust contact op met één van onze verpakkingsspecialisten. Wij helpen je graag verder.


Tel: 088-3445870
Email: packaging@igepa.nl

Word je liever teruggebeld?

Onze verpakkingsspecialisten nemen contact op wanneer het je uitkomt!


Deel dit artikel