Services

Igepa Packaging Services

Services

Met ruim 30 jaar ervaring in de verpakkingsbranche helpen wij onze klanten
door diensten te leveren die leiden tot een verbeterd verpakkingsproces. 

Maak kennis met de mogelijkheden van IGEPA - Your partner in Packaging!

Klantspecifieke afroepvoorraad

IGEPA Packaging biedt maximale ontzorging op het gebied van logistieke verpakkingsprocessen door klantvoorraden in ons magazijn op te slaan. Hierdoor is het mogelijk veel magazijnruimte te besparen. Een bijkomend voordeel is dat je producten worden geleverd op het moment dat je ze daadwerkelijk nodig hebt. 

Klantspecifieke afroepvoorraad
Value added services dozen opzetten monteren

Value added services

Ons distributiecentrum heeft een oppervlakte van 15.000 m2 en is gekwalificeerd voor opslag van verschillende soorten goederen. 

Golfkartonnen verpakkingen lijmen, nieten en assembleren tot één set behoort tot een van de mogelijkheden van IGEPA Packaging. Focus op je kernactiviteiten. Wij regelen de rest.

Golfkarton fabrikant

IGEPA Packaging is producent van golfkartonnen verpakkingen. We leveren kwalitatief op maat gemaakte verpakkingen en hanteren korte levertijden.

Wij ontwerpen, produceren en leveren de optimale verpakking voor je product.
Maak kennis met onze productiemogelijkheden.

Golfkarton productie machine dozen
Igepa key accounts internationaal

IGEPA key accounts

IGEPA Packaging heeft een Europees netwerk van partners en producenten uit de verpakkingsindustrie, een sterke organisatiestructuur en een grote passie voor verpakkingen. Dit tezamen stelt ons team in staat jouw internationale organisatie te ondersteunen om jouw verpakkingsprocessen te optimaliseren. 

Eén centraal aanspreekpunt voor al jouw internationale verpakkingsactiviteiten.

Triple M

IGEPA Packaging werkt volgens het Triple M concept, namelijk het leveren van zowel de verpakkingsmaterialen, verpakkingsmachines als onderhoud op de machines. Materials, Machines & Maintenance.

Hierdoor kunnen wij jou volledig ontzorgen in het verpakkingsproces zodat onze klanten zich nog meer kunnen focussen op de dagelijkse business. 

Triple M packaging services
Easy consult advies verpakkingen

Easy consult

Het Easy Consult van IGEPA Packaging biedt een passend antwoord op al jouw verpakkingsvragen. Het Easy Consult is een eenvoudige methode met een gerichte aanpak waarbij het doel is: kosten besparen in jouw verpakkingsproces.

Easy Consult biedt vertrouwen, duidelijkheid, kwaliteit en vooruitgang. Dat kunnen we waarmaken dankzij onze expertise en jarenlange ervaring in de verpakkingsindustrie.