kant en klare verpakkingen

Valued Added Services

Value Added Services is een dienst van IGEPA Packaging. Wij bieden de mogelijkheid om extra handelingen of bewerkingen aan verpakkingen door ons te laten uitvoeren. Bijvoorbeeld het assembleren van verschillende componenten verpakkingen tot een kant-en-klare verpakking.

Kortere doorlooptijden, lagere personeelskosten, verbeterde voorraadbeheer en meer opslagcapaciteit dankzij Value Added Services. Wij nemen werk uit handen zodat onze klanten zich volledig kunnen richten op de kernactiviteiten. 

Een relatie van ons, ACIST Medical Systems, maakt gebruik van onze services. Zij delen graag hun ervaringen.

Kun je jezelf introduceren?

Ik ben Theo van der Zweep en ruim 17 jaar werkzaam bij ACIST Europe bv als Logistics and Purchasing Specialist. Mijn verantwoordelijkheid is inkoop, voorraadbeheer en het oplossen van logistieke issues. Daarnaast ben ik contactpersoon voor het moederbedrijf ACIST INC-US.

Wat voor bedrijf is ACIST en wat zijn jullie kernactiviteiten?

ACIST Medical Systems werd in 1991 opgericht door een interventionele cardioloog met een missie. Dr. Robert (Bob) F. Wilson, hoogleraar geneeskunde en directeur interventionele cardiologie aan de Universiteit van Minnesota, wilde een apparaat ontwikkelen dat rekening hield met de behoeften van zowel artsen als patiënten in het katheterisatie lab.

Dit leidde tot de creatie van ACIST CVi™, een innovatief systeem dat contrastinjectie voor alle cardiovasculaire procedures vereenvoudigt. Sindsdien is ACIST uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere geavanceerde producten die interventionele cardiologen helpen de behandeling van patiënten snel te visualiseren, te beoordelen en te verbeteren.

“ACIST is een wereldmarktleider in geavanceerde contrastbeeldvormingssystemen voor cardiovasculaire angiografie en radiologische beeldvorming.”

Neem bijvoorbeeld ’s werelds eerste Rapix Exchange FFR- en High Definition IVUS-systemen. Het bedrijf omvat ook Bracco Injeneering, dat oplossingen in injectietechnologie biedt voor ultramoderne radiologiecentra.

Met deze producten laat ACIST zien dat het zich inzet om unieke en innovatieve technologieën op de markt te brengen die cardiovasculaire procedures vereenvoudigen en artsen in staat stellen patiënten met de hoogst mogelijke zorg te behandelen.

Het hoofdkantoor van ACIST is gevestigd in Minnesota, US, en daarnaast zijn er vestigingen in ACIST in Silicon Valley, Tokio en Heerlen. Wereldwijd werken meer dan 300 mensen bij ACIST.

Hoe is de samenwerking tussen ACIST en IGEPA Packaging ontstaan?

IGEPA Packaging heeft ons benaderd om een afspraak te maken om onze verpakkingen te bespreken. Vanaf het eerste moment was er een klik én hadden wij het gevoel dat IGEPA Packaging dé verpakkingsspecialist is die ons verder kon helpen.

IGEPA Packaging is in staat om dit te leveren dankzij hun Value Added Services in combinatie met klantspecifieke afroepvoorraad. Zij hebben een voorstel gedaan en dat heeft ons doen besluiten om het verpakkingspakket bij IGEPA Packaging onder te brengen. 

“IGEPA Packaging biedt goede service, snelle terugkoppeling, korte lijnen en een goede prijs/kwaliteit verhouding.”

Hoe ervaar je de samenwerking met IGEPA Packaging?

De samenwerking tussen ACIST EU en IGEPA Packaging verloopt perfect. Onze partner voor verpakkingen geeft snel terugkoppeling en levert goede service. De lijnen zijn kort. En de prijs/kwaliteit verhouding is goed. Voor ons zijn dit waardevolle zaken.

Elk kwartaal beoordelen wij onze leveranciers op verschillende criteria. De kwaliteit is top prioriteit en deze moeten geborgd zijn. Leveringen moet conform afspraak plaatsvinden en voldoen aan onze specifieke wensen en eisen. Verder vinden wij het belangrijk dat onze leveranciers snel reageren, risico minimaliseren, continue innoveren en competitief blijven.

IGEPA Packaging haalt ieder kwartaal een zeer goede score. Om die reden zouden wij hen aanbevelen bij andere bedrijven.

Meer weten over Value Added Service?

Neem gerust contact op met één van onze verpakkingsspecialisten. Wij helpen je graag verder.


Tel: 088-3445870
Email: packaging@igepa.nl

Word je liever teruggebeld?

Onze verpakkingsspecialisten nemen contact op wanneer het je uitkomt!


Deel dit artikel