Verpakkingsoplossingen

Verpakkingsoplossingen

Verpakkingsoplossingen

IGEPA Packaging heeft een uitgebreid assortiment verpakkingsmaterialen en -machines
om jouw producten in de gehele productie- en transportketen te beschermen.

We leveren niet alleen een standaard assortiment, maar ook verpakkingen op maat,
afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften.

Standaard assortiment

Op zoek naar dozen, tape, noppenfolie, paklijsten, wikkelfolie, afdekvellenplaten golfkarton, enveloppen, omsnoeringsband of ander verpakkingsmateriaal? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Ons ruime aanbod kun je vinden in onze webshop. Voor alle voorraadartikelen geldt dat als de bestelling voor 16.00 uur is geplaatst, deze de volgende werkdag wordt geleverd.

Standaard dozen assortiment
Doos op maat verpakkingen aanmaak

Verpakkingen op maat

Ook voor een verpakking op maat kun je bij IGEPA Packaging terecht. Samen met jou creëren we een klantspecifieke verpakkingsoplossing.

Het type verpakking, de afmetingen en de kwaliteit van de verpakking kan op basis van eigen behoeften worden bepaald. Denk bijvoorbeeld aan op maat gemaakte golfkartonnen dozen, kunststof zakken, hoezen en meer!

Bedrukte verpakkingen

Veel vooruitstrevende bedrijven kiezen voor een gepersonaliseerde verpakking. Verpakkingen zijn immers het visitekaartje voor een bedrijf. 

Een op maat bedrukte verpakking is een geweldige manier om je producten op een unieke manier te leveren. Verras je klanten. 

Laat een goede indruk achter en optimaliseer de klantbeleving met behulp van op maat bedrukte verpakkingen.

Bedrukte verpakkingen dozen personaliseren
Bedrukte verpakkingen dozen personaliseren

Progress Packaging

Progress Packaging is een strategische partner van IGEPA Packaging. Het samenwerkingsverband tussen beide organisaties maakt dat er een uniek concept is neergezet op het gebied van innovatieve verpakkingen.

Deze verzendverpakkingen zijn met name populair bij E-commerce en Fulfilment bedrijven die het logistieke- en verzendproces willen optimaliseren.

Magazijninrichting

IGEPA Packaging levert een compleet assortiment inpaktafels en bijbehorende accessoires voor de inrichting van je werkplekken in het magazijn. Een ergonomisch verantwoord ingerichte paktafel resulteert in verbeterde werkprocessen en -omgeving.

Magazijn werkplek paktafel
Verpakkingsmachines dozensluiter

Verpakkingsmachines

IGEPA Packaging levert een breed pakket aan semi-automatische en volautomatische machines en services om jouw verpakkingsproces nog efficiënter te laten verlopen. Pallets wikkelen? Dozen sluiten? Pakketten omsnoeren? Wij bieden oplossingen voor maximaal resultaat.