Paktafels magazijn

Paktafels magazijn

Iedereen die dagelijks goederen inpakt heeft professionele apparatuur nodig. Met de juiste paktafels en magazijninrichting kunnen goederen nauwkeurig, veilig en snel worden verpakt. IGEPA Packaging biedt verschillende Easy paktafel modellen, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Lees meer over voordelen en mogelijke configuraties.

Snel en kostenbesparend

Met paktafels voor het magazijn versnel je het proces in het inpakgebied of bij het picken en zo bespaar je kosten. De speciale paktafels, ook wel inpaktafels magazijn, werktafels magazijn genoemd, zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen die vooral verschillen in grootte en uitrusting.

Voordelen van paktafels

Sneller werken
Met paktafels kun je alle benodigde werkprocessen op één plek concentreren en zo je producten sneller en efficiënter verpakken. Zo bespaar je loopafstanden, verhoog je de productiviteit en verlaag je de kosten.

Ergonomisch inpakken
Aan professionele paktafels kun je rug vriendelijk en energiebesparend werken. En met hulpmiddelen kun je comfort verhogen en meer balans bieden. Denk bijvoorbeeld aan anti-vermoeidheidsmatten en sta- en zitkrukken.

Flexibel en ruimtebesparend
De paktafels kunnen naar behoefte individueel worden uitgerust en uitgebreid - naar eigen wensen, zowel in kleine als grote magazijnen, distributiecentra of productiehallen. Verpakkingsmateriaal en hulpmiddelen zijn zo intelligent gehuisvest dat je ruimte bespaart voor opslag.

Structuur en orde
Paktafels zorgen voor orde in het verzendgebied. Alle hulpmiddelen en toebehoren bevinden zich op de tafel zelf of in boven- en onderbouw op vaste locaties. Dit structureert de werkstappen en het opruimproces.

Easy paktafels

Easy paktafels zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar. Van de instapversie is een degelijke paktafel voorzien van alle standaarden. De inpaktafel biedt een professionele instap in de wereld van hoogwaardige inpaktafels.

Deze paktafels zijn uitbreidbaar en daardoor extreem flexibel. Of je nu specifieke snijapparaten, rolhouders, anti-vermoeidheidsmatten, etagewagens, stoelen, weegschalen of lades nodig hebt - je kunt de werktafel aanpassen aan jouw wensen.

Meer weten over paktafels magazijn?

Neem gerust contact op met één van onze verpakkingsspecialisten. Wij helpen je graag verder.


Tel: 088-3445870
Email: packaging@igepa.nl

Word je liever teruggebeld?

Onze verpakkingsspecialisten nemen contact op wanneer het je uitkomt!


Deel dit artikel