uitbreiding magazijn voor verpakkingen

Uitbreiding magazijn IGEPA Packaging

Sinds 1 maart heeft IGEPA Packaging haar opslagcapaciteit uitgebreid in Tiel. Het nieuwe magazijn heeft een oppervlakte van 5000 m2.

De toenemende vraag naar verpakkingsmaterialen en het doel om klanten maximaal te ontzorgen voor klantspecifieke afroepvoorraad heeft geleid tot een vergroting van de opslagcapaciteit legt Hans-Jürgen Caspers (Algemeen Directeur IGEPA Nederland) uit.

Hoge service

Deze uitbreiding past in onze strategie om een hoge service te kunnen verlenen aan onze klanten. Zij krijgen grip op logistieke verpakkingsprocessen door klantvoorraden in ons magazijn op te slaan.

Verpakkingen worden geleverd op het moment dat zij deze daadwerkelijk nodig hebben. En bovendien besparen zij magazijnruimte die ze voor andere doeleinden kunnen inzetten, zegt Ömer Turgut (Business Unit Manager IGEPA Packaging).

Klantspecifieke afroepvoorraad

Steeds meer klanten willen magazijnruimte besparen, hoge beschikbaarheid van producten, korte levertijden en centrale opslag van alle verpakkingsmaterialen. Voor hen is klantspecifieke voorraad de ideale oplossing. Dankzij deze uitbreiding zijn en blijven wij in staat om onze klanten optimaal te kunnen bedienen.

Interesse in onze mogelijkheden voor klantspecifieke afroepvoorraad?

Neem gerust contact op met één van onze verpakkingsspecialisten. Wij helpen je graag verder.


Tel: 088-3445870
Email: packaging@igepa.nl

Word je liever teruggebeld?

Onze verpakkingsspecialisten nemen contact op wanneer het je uitkomt!


Deel dit artikel