PAPERZINE

igepa_NL  PAPERZINE

PAPERZINE, een bijzondere en uiterst praktische papiercollectie.

PAPERZINE bevat een selectie van 29 papiersoorten met uiteenlopende eigenschappen. Zowel ongestreken als gestreken, spierwitte als getinte, opdikkende en vederlichte kwaliteiten zijn geselecteerd. De PAPERZINE collectie wordt in een handige en kleurrijke bewaarmap geleverd.

 

Wat PAPERZINE tot een uniek hulpmiddel maakt, is het feit dat alle papiersoorten in de collectie met dezelfde bedrukking zijn uitgevoerd. Hierdoor is direct te zien hoe een specifieke kleur, raster of lijndikte op een gekozen papier eruit komt te zien in druk. Zo zijn de verschillende soorten uitstekend met elkaar te vergelijken.

Om tint, oppervlak en opaciteit goed te kunnen beoordelen, zijn van alle varianten ook onbedrukte vellen toegevoegd. Hierop staan enkel de technische specificaties aangegeven. Praktisch en zeer inzichtelijk, zo kun je voor elk project een weloverwogen keuze maken.

 

Wil je graag de PAPERZINE collectie ontvangen vul dan onderstaand contactformulier in. Voor meer informatie of papieradvies advies@igepa.nl  

Colofon

Uitgave: IGEPA Nederland

Titel: PAPERZINE #2022
Ontwerp: Philip Stroomberg
Drukwerk: Tuijtel Hardinxveld-Giessendam
Fotografie: Louise te Poele
Voor meer informatie: advies@igepa.nl