Service

Hero Image

Als klant van IGEPA bieden we je naast een breed en diep assortiment aan producten op voorraad, ook verschillende services en diensten.

Maatwerk

Met onze faciliteiten als; drie papiersnijmachines, een afstapelaar, vellen telmachine, om- en inpaklijn, kunnen wij je papierproducten precies op maat leveren in het gewenste aantal. De pallets worden persklaar afgeleverd. Wil je een bestelling hiervoor plaatsen mail dan naar paper-print@igepa.nl of bel met één van onze medewerkers op 088 344 58 00.

Logistiek en transport in eigen beheer

Als groothandel en tevens logistieke dienstverlener distribueren wij onze producten door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij onze klanten, zoals productiebedrijven en wederverkopers, flexibel en op tijd leveren. We kunnen vertrouwen en bouwen op onze magazijnmedewerkers en chauffeurs. De bestellingen worden met zorg en aandacht samengesteld en verzonden. Onze logistieke afdeling zorgt elke dag met veel plezier voor zo kort mogelijke routes waarbij ook de optimale beladingsgraad van elke vrachtwagen wordt meegenomen. De vrachtwagens zijn voorzien van Euro 6 motoren, welke de uitstoot van CO² verminderen. Daarnaast zijn onze vrachtwagens extreem zuinig doordat het easy stop/start systeem zorgt voor minimaal verbruik van brandstof. 

Online bestellen

Naast je vertrouwde IGEPA contactpersoon kun je 24/7 ons volledig assortiment online ontdekken en alle informatie vinden over de producten, mogelijkheden en onze diensten. Heel eenvoudig, snel en accuraat. 

Vraag hier je account aan en plaats je eerste bestelling online!

Maakt je gebruik van een calculatiepakket? IGEPA heeft koppelingen met diverse calculatiepakketten om het werk eenvoudiger en efficiënter te maken.

Paperzine collectie

Paperzine is een bijzondere, praktische papiercollectie, verzameld in een handige cassette. Het bevat een selectie van 28 papierkwaliteiten met uiteenlopende eigenschappen ( bijvoorbeeld ongestreken en gestreken, spierwitte en getinte kwaliteiten). Wat Paperzine tot een uniek hulpmiddel maakt, is het feit dat alle papierkwaliteiten met dezelfde bedrukking zijn uitgevoerd. Zo is direct inzichtelijk wat een kleur, een raster of een specifieke lijndikte op een bepaalde papier betekent. De verschillende kwaliteiten zijn hierdoor uitstekend met elkaar te vergelijken. Om tint oppervlak en opaciteit goed te kunnen beoordelen, zijn van alle varianten ook onbedrukte vellen toegevoegd. Praktisch en zeer inzichtelijk, zo kun je voor elk project een weloverwogen papierkeuze te maken. 

Creative Paper Box

In deze box vind je negen verschillende kleurenwaaiers met ons Creative Papers assortiment. Deze bieden een zeer ruim en gevarieerd keuze. Het premium ongestreken papier en karton is er in allerlei denkbare kleuren en met de meest uiteenlopende oppervlakken. Tevens zijn in veel kwaliteiten bijpassende enveloppen beschikbaar. 

Toolkit enveloppen & verzendoplossingen

De inhoud van deze toolkit geeft een duidelijk beeld van hetgeen IGEPA hierin te bieden heeft. Van een conventionele envelop tot aan praktische verpakking. De overzichtelijke brochure vermeldt ruim 400 artikelen die standaard vanuit voorraad leverbaar zijn. Een greep uit het aanbod:

  • Ordonnans enveloppen, een zeer uitgebreide lijn van onberispelijke kwaliteit
  • Diverse Text & Cover soorten welke ook in onze Creative Box terug te vinden zijn
  • Progress verpakkingsoplossingen, sterke kwaliteit en optimale bescherming
  • Drukkerij- en paraatdozen, voor iedere grafische dienstverlener onmisbaar 

Een deel van het aanbod hebben we als monstermateriaal verpakt in deze doos om je een beeld te geven van de kwaliteit, kleurstelling en toepassingsmogelijkheid.

Brochures digitaal assortiment Dry Toner - Indigo - High Speed Inkjet

In deze brochures vind je de ruime keuze van papiersoorten terug welke geschikt zijn voor productie op Dry toner- . High Speed inkjet- of Indigoprinters. IGEPA werkt met papierformaten die schoon en haaks gesneden zijn. Deze snijwijze wordt ook wel ‘Clean Cut’ genoemd en zorgt ervoor dat het aantal storingen gedurende de printproducties met tientallen procenten gereduceerd wordt. Met het veelzijdige digitale assortiment van IGEPA kun je zorgeloos de meest bijzondere producties maken.

 

grid1
grid1
grid1
grid1