Beachflags

Beachflags kom je overal tegen in alle soorten en maten. Zo zie je ze bijvoorbeeld op het strand, bij sportevenementen, beurzen, feestjes of pretparken. Een beachflag is altijd een goed idee! Omdat hij hoog is en beweegt trekt het je aandacht. IGEPA heeft diverse soorten beachflags en bijbehorende accessoires in het assortiment.

IGEPA flagpole Feather 

De flagpole Feather is onze meest populaire beachflag en wordt gekenmerkt door zijn elegante en unieke vorm. Hij heeft de vorm van een feather/veer en loopt bol omhoog, daarna strak en taps naar beneden. Door deze veer vorm wappert hij subtiel in de wind en zal hij zeker de aandacht van voorbijgangers trekken. Deze flagpole Feather is er in 3 verschillende maten verkrijgbaar: S, M & L.
Hierdoor kan je een maximale hoogte creëren van 425 cm hoog.

Van deze flagpole kun je zowel de Feather vorm als de Tear vorm maken.

IGEPA flagpole Tear

De flagpole Tear is een beachflag in de vorm van een traan of ook wel drop genoemd. Deze vlag loopt bol van boven en loopt smal naar beneden. Dankzij deze vorm blijft de flag altijd redelijk goed gespannen en is daardoor goed zichtbaar, ook bij weinig wind. Deze vorm is daardoor een ideale keuze voor zowel binnen als buiten evenementen. Deze flagpole Tear is er in 2 verschillende maten verkrijgbaar: S & M. Hierdoor kan je een maximale hoogte creëren van 250 cm.


Van deze flagpole kun je zowel de Feather vorm als de Tear vorm maken

IGEPA flagpole Square

De flagpole Square is een beachflag met een rechthoekige vorm waardoor hij een moderne en strakke uitstraling heeft. Deze vlag heeft een groter oppervlak waardoor je dus extra veel informatie, kwijt kan. Deze flagpole Square is er in 3 verschillende maten verkrijgbaar: S, M & L.
Hierdoor kun je een maximale hoogte creëren van 420 cm hoog.

Accessoires  

Naast onze hoogwaardige beachflags bieden wij ook een assortiment bijbehorende accessoires aan waardoor je de beachflags op diverse ondergronden kunt bevestigen.

 

  • Stalen voetplaten. Stevige grondplaten die zorgen voor stabiliteit. Ze zijn voorzien van een handige uitsparing die als handvat dient. Hierdoor kan je ze makkelijk verplaatsen.
    Daarbij zitten er in de hoeken 4 gaten waardoor je deze makkelijk aan de grond kunt vast schroeven en je beachflag geen kant meer op kan.
  • Watertanks. Geschikt voor het neerzetten van een beachflag. Ze zijn licht qua vervoer, maar zodra je ze vult met water zijn ze zwaar en moeilijk te verplaatsen. Door de wieltjes, die aan 1 zijde op de onderkant zitten, kun je ze dan wel gevuld verplaatsen. Verkrijgbaar in wit en zwart.
  • Rotators. Hiermee kan je de beachflag 360 graden draaien, waardoor je boodschap vanuit alle kanten zichtbaar is.
  • Groundplug. Met deze schroef kan je een beachflag in de grond schroeven zonder voetplaat.
  • Crossfoot. Een voetplaat met als prioriteit; stabiliteit. De kruisvormige vorm zorgt voor een stevige basis. Om de crossfoot te verzwaren kan je een waterbag gebruiken, deze zijn er in het zilver en zwart.
  • Wallmounts. Er zijn 3 soorten wallmounts om een beachflag aan de muur te bevestigen, verkrijgbaar in verschillende graden: 0°, 90° en 25°.

Over onze beachflags.

IGEPA kiest ervoor om alleen beachflags te leveren van holle carbonfibre mastdelen, doordat het van carbonfibre is gemaakt zijn deze beachflags sterker dan poles gemaakt van aluminium. Alle flagpoles worden geleverd in een handige draagtas. Wil je een luxere draagtas omdat je bijvoorbeeld de beachflag vaak wil gaan verplaatsen en opruimen, dan is er een draagtas te verkrijgen met handvat. Voor elke flagpole zijn er diverse soorten voeten beschikbaar. Alle flagpoles zijn voorzien van een gebold uiteinde daardoor voorkom je dat het doek gaat scheuren. Kortom, allerlei eigenschappen waardoor het aantrekkelijk wordt om onze beachflags te gaan proberen.

Bestel ze hier

Meer weten over ons sign & display assortiment?

Neem gerust contact op met één van onze viscom specialisten. Wij helpen je graag verder.

Tel: 088-344900

Email: viscom@igepa.nl