Displays

Hero Image

Dagelijks bedienen we een grote, internationale klantenkring met uiteenlopende vragen op het gebied van mobiele presentatiesystemen. Vanuit ons magazijn in Tiel worden displayproducten vanuit de hele wereld aan- en afgevoerd. Elke bestelling wordt door onze logistieke medewerkers nauwkeurig gecontroleerd en verpakt. Kwaliteit en snelheid staan hierbij centraal.

Behalve leverancier is IGEPA ook graag jouw partner. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn onze binnendienstmedewerkers op de hoogte van alle belangrijke zaken binnen jouw bedrijf en houden we op deze manier de lijnen kort. Samen komen we tot de beste oplossingen en mooiste creaties. 

Met creativiteit, klantvriendelijkheid en continue productvernieuwing willen we ons onderscheiden binnen de branche. We denken in mogelijkheden en  handelen in oplossingen, want tijden veranderen en de wensen van jou als klant ook. 

 

Wij leveren niet alleen, wij informeren, adviseren en innoveren.

  • Net als bij PrintXpert staan ze bij IGEPA voor goede kwaliteit, snelle en betrouwbare levering. Wij hebben duidelijke en goede afspraken kunnen maken voor de levering van de voor ons benodigde systemen. Regelmatig krijgen wij vanuit IGEPA tips over nieuwe en verbeterde systemen. Ook vragen zij geregeld bij ons over feedback over de geleverde systemen. Bij PrintXpert zijn wij zeer tevreden over hun betrokkenheid!

    Leo Weys - PrintXpert

  • Bij Big Printing werken wij al jaren met  IGEPA CondorDisplays en ervaren dat als een zeer goede en betrouwbare leverancier voor onze systemen. Big Printing maakt alles in eigen huis en wij hebben kwaliteit, service en snelle leveringen bovenaan staan. Doordat IGEPA CondorDisplays voor een goede kwaliteit staat en ook alles op voorraad heeft is het een bedrijf waar wij graag mee samenwerken. Zij denken met je mee, hebben een goede kwaliteit en prijs en komen de gemaakte afspraken na dat is voor ons de leverancier.

    Peter Diepeveen - Big Printing