Progress Packaging

progress packaging verpakkingen

Innovatieve verpakkingsoplossingen

IGEPA Packaging is de fabrikant van Progress Packaging. We bieden verpakkingsoplossingen van het merk Progress Pack. Deze innovatieve verpakkingen zijn met name populair bij E-commerce en Fulfilment bedrijven die het logistieke- en verzendproces willen optimaliseren.

De verpakkingen zijn namelijk snel op te zetten en gemakkelijk te sluiten.
De arbeidstijd kun je hierdoor behoorlijk reduceren.

Strategische samenwerking

Progress Packaging is een strategische partner van IGEPA Packaging. Het samenwerkingsverband tussen beide organisaties maakt dat er een uniek concept is neergezet op het gebied van innovatieve verpakkingen.

Als golfkarton producent van Progress Packaging zorgt IGEPA Packaging er voor dat de geproduceerde verpakkingen altijd voldoen aan de hoogste standaard.

Alle Progress verpakkingen zijn ontwikkeld om het verpakkingsproces te kunnen optimaliseren. De producten zijn voorzien van zelfklevende sluitingen voor snelle en eenvoudige verwerking. En de ontvangers worden niet vergeten, want dankzij de handige afscheurstrook kunnen zij de verpakkingen gemakkelijk openen.

progress packaging ontwerp

Alle voordelen op een rij

  • FSC gecertificeerd
  • Gemaakt van stevig karton
  • In een handomdraai opgezet
  • Gemakkelijk te openen voor de ontvanger
  • Veiliger dankzij gekartelde randen
  • Milieuvriendelijk en recyclebaar
  • Meerdere formaten beschikbaar
  • Snel en eenvoudig sluiten en openen
progress packaging voordelen
webshopdozen progress packaging

Handige webshopdozen

Webshopdozen, ook bekend als autolock dozen, zijn de oplossing voor e-commerce bedrijven om producten snel en eenvoudig te verpakken en verzenden. De verzenddozen hebben een speciale bodem dat zichzelf sluit door de doos open te vouwen. De onderkant van de verpakkingen heeft geen tape nodig. Dit maakt handmatige verwerking van deze verpakking erg gemakkelijk.

Deze dozen dichtmaken gaat vliegensvlug dankzij de zelfklevende stripsluiting. En de ontvanger kan de doos eenvoudig openmaken met de afscheurstrook. 

Boekverpakkingen voor goede bescherming

Speciaal voor verzending van producten heeft IGEPA Packaging een uitgebreid assortiment Progress boekverpakkingen. Andere benamingen voor deze verpakkingen zijn kruiswikkelverpakking, bookpacks of wikkelverpakking.

Deze hoogwaardige verzendverpakking is voorzien van een variabele vulhoogte. Dankzij hoek- en kantbescherming rondom de verpakking zijn producten goed beschermd tegen schokken en stoten. De boekwikkel is makkelijk te sluiten en te openen met een handige zelfklevende strip en afscheurstrook. Beschikbaar in meerdere (DIN) formaten.

Voor de verzendeing van vinyl platen hebben wij een premium boekverpakkingen ontworpen.

Boekverpakkingen Progress Packaging
Lange dozen Progress Packaging

Dozen voor langwerpige producten

Langwerpige producten zijn lastig om goed te verpakken en te verzenden. De lange dozen van Progress Packaging zijn speciaal ontworpen om lange en smalle producten makkelijk te verpakken en versturen. Deze longboxen zijn in slechts een paar handelingen klaar voor verzending. Het voordeel van vierkante kokers is dat er geen extra tarief belast wordt die er wel is voor ronde kokers. De telescoop varianten zijn geschikt voor producten met variabele lengtes.

Stevige beschermenveloppen

Kartonnen enveloppen zijn uitstekend geschikt voor verzending van producten zoals media, documenten en kleine, platte producten. De stevige verzendenveloppen zijn licht in gewicht, milieuvriendelijk en de enveloppen bieden een goede bescherming tegen knikken en stoten.

Een verzendenvelop vullen is eenvoudig door de variabele hoogte. Rondom de enveloppen zijn namelijk extra vouwlijnen aangebracht. In allerlei (DIN) formaten beschikbaar. 

Golfkartonnen enveloppen Progress Packaging