Corplex grafixCorplex grafix

Corplex assortiment

Corplex is een wereldwijde fabrikant op het gebied van kunststof oplossingen. Voorheen heette zij DS Smith Plastics.

Corplex richt zich op veel verschillende marktsegmenten waarvan de visuele communicatie er één van is.  Al jarenlang doet Igepa zaken met Corplex en daarin bieden wij de volgende producten

 

Akylite is een honingraat polypropyleen (PP) plaat welke eenzijdig te bedrukken is. Deze platen hebben ondanks het lage gewicht toch voldoende stijfheid.
De buitenzijden van deze platen zijn licht gestructureerd en zijn qua oppervlak vergelijkbaar met geschuimd PVC plaatmateriaal.
Deze platen hebben aan één zijde een corona behandeling gehad, daarom zijn deze platen ook aan één zijde te bedrukken.

Akyplac is een polypropyleen (PP) kanaalplaat. Deze platen hebben een H structuur. Deze platen zijn verkrijgbaar in de diktes van 3000 µ tot 10000 µ.  Deze platen hebben ondanks het lage gewicht toch voldoende stijfheid. De platen Akyplac hebben een dubbelzijdige corona behandeling waardoor deze platen perfect te bedrukken zijn aan beiden kanten. 
Akyplac is weerbestendig en is bestand tegen chemicaliën en olie waardoor het een ideaal materiaal is voor zowel binnen als buitentoepassingen.

Akyprint is een polypropyleen (PP) plaat. Deze platen hebben een honingraatstructuur. Deze platen zijn verkrijgbaar in een dikte van 3300 µ. Deze platen hebben ondanks het lage gewicht toch voldoende stijfheid.
De Akyprint platen hebben een dubbelzijdige corona behandeling waardoor deze platen perfect te bedrukken zijn aan beiden kanten.
Akyprint is weerbestendig en is bestand tegen chemicaliën en olie waardoor het een ideaal materiaal is voor zowel binnen als buitentoepassingen. 


Alle materialen zijn PVC-vrij en 100% recyclebaar. Worden veel gebruikt voor het maken van bijvoorbeeld reclameborden, aankondigings- en makelaarsborden 

 

 

Akyplac, akylite, akyprintAkyplac, akylite, akyprint
Akyplac, akylite, akyprintAkyplac, akylite, akyprint

Meer weten over ons Corplex assortiment?

Neem gerust contact op met één van onze viscomspecialisten. Wij helpen je graag verder.


Tel: 088-3445900
Email: viscom@igepa.nl

Word je liever teruggebeld?

Onze viscomspecialisten nemen contact op wanneer het je uitkomt!


Deel dit artikel