Folie op rol

Hero Image

IGEPA heeft een zeer breed assortiment folies op rol. Folies voor verschillende toepassingen, van auto’s tot kliko’s en van meubels tot ramen. Wij hebben verschillende A-merken in het assortiment, en ook zijn er verschillende materialen van ons eigen merk te verkrijgen. De afname van de folie is per kwaliteit verschillend. Een printfolie is vrijwel altijd per rol te bestellen, en bijvoorbeeld een carwrap snijfolie kan per meter worden besteld. Voor alle bestellingen bieden wij de mogelijkheid de rollen in te korten in de breedte. Zijn de ramen die beplakt moeten worden bijvoorbeeld 140 cm breed? Geen probleem, met onze snijmachines snijden wij dit eenvoudig op het gewenste formaat.*

Snijfolie

Er zijn snijfolies voor diverse toepassingen, denk hierbij aan teksten op een raam, auto of muur. Onze snijfolies zijn ideaal voor signing, zoals wegwijsborden en reclameborden.

Printfolie

Een printfolie is folie geschikt om te bedrukken. Er zijn printfolies in allerlei kwaliteiten geschikt voor verschillende printers. Een printfolie is meestal wit of transparant, maar is ook verkrijgbaar in kleur. Printfolie kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden, zoals op de muur of vloer. Daarnaast bieden we ook keuze in het type lijmlaag: wil je bijvoorbeeld zeer krachtig of juist liever een statisch hechtende lijmlaag. Het aanbod van IGEPA is groot en we helpen je graag om geschikt materiaal te vinden. 

Laminaat

Een printfolie wordt meestal voorzien van een laminaat. Een laminaat zorgt ervoor dat een print beschermd wordt tegen bijvoorbeeld krassen of UV. Bij elke folie wordt een specifiek laminaat geadviseerd. Zo is er zeer flexibel of juist extra dik laminaat voor meer bescherming.

Carwrapfolie

IGEPA heeft carwrap folies van de merken Orafol, 3M, Grafityp en IGEPA. Een carwrapfolie is altijd een gegoten folie, mits deze geen PVC bevat. Zoals de naam al zegt, carwrapfolie is geschikt voor het wrappen van een auto en deze folies zijn geschikt om 3D te verwerken.  Er kan gekozen worden uit carwrap snijfolie en carwrap printfolie. Een printfolie moet nog wel voorzien worden van een laminaat. 

Er zijn carwrap folies die voorzien zijn van speciale lijmlagen zoals lijmlagen met minuscule luchtkanaaltjes waardoor luchtbelvrij plakken nog makkelijker wordt. Een lijmlaag kan ook voorzien zijn van hele kleine glaspareltjes zodat de folie nog beter te herpositioneren is.

Interieurfolie

Door het gebruik van een interieurfolie is het mogelijk om zonder dure verbouwing een geheel nieuw interieur te creëren. Je geeft eenvoudig meubels, deuren, wanden, balies etc. een andere uitstraling. IGEPA biedt een brede kleurenrange met verschillende structuren aan folies. Deze zijn geschikt voor allerlei binnentoepassingen, zoals horecagelegenheden, winkels, kantoorpanden en huizen.

Raamfolie

Er zijn meerdere folies geschikt om op ramen aan te brengen, dit kan bijvoorbeeld voor decoratieve doeleinden of veiligheid zijn. Glasheldere folies zijn zeer geschikt voor het gebruik op een raam. Je kunt ervoor kiezen om het gehele raam te voorzien van een folie of enkel een gedeelte. IGEPA heeft ook folie in het assortiment dat zorgt voor extra privacy, zoals echted folie of spiegelfolie. Daarnaast is er een ruim aanbod in lichttransmissies om UV of zonlicht te verminderen. Er is volop keuze in decoratie raamfolie, denk hierbij aan de transparant of translucent gekleurde snijfolie voor het creëren van een glas-in-lood-effect.

Reflecterende folie

Dit type folie zorgt voor extra attentiewaarde en wordt door IGEPA in verschillende uitvoeringen en kwaliteiten aangeboden. Er zijn reflecterende folies welke bedrukbaar zijn of bijvoorbeeld reeds gesegmenteerd.

Magneet & ferro folie

Magneetfolie is ideaal voor het maken van magneetreclame. Deze magneetfolie blijft hechten op ijzerhoudende ondergronden zoals auto’s, stellingkasten, koelkasten, whiteboards etc. Is de ondergrond niet ijzerhoudend, gebruik daar dan onze ferrofolie voor.

*Magneet & Ferrofolie is per meter te bestellen, maar het is niet mogelijk om deze in de breedte in te korten.

grid1
grid1
grid1
grid1