Igepa Profivilt

Igepa Profivilt zijn panelen gemaakt van PET vilt. Naast dat dit decoratief hele toffe panelen zijn, is het ook een manier om effectief met akoestiek in een ruimte om te gaan. Met deze Profivilt platen heb je niet alleen de mogelijkheid om iets heel moois te creeëren, maar ook om geluidsoverlast tegen te gaan of akoestiek te verbeteren. 

Wat zijn de voordelen van Igepa Profivilt?

Deze panelen zijn allereerst zeer geschikt voor het maken van decoratieve toepassingen zoals kunst of andere interieurtoepassingen. 
Maar daarnaast zijn er nog vele andere voordelen

 

  • Ze helpen de galm in een ruimte te verminderen en spraakverstaanbaarheid te verbeteren.  Dit is vooral belangrijk in ruimtes met veel harde oppervlakken, zoals betonnen muren en vloeren, die geluid weerkaatsen en kunnen leiden tot een onaangename akoestiek. Door het toevoegen van Igepa Profivilt wordt het geluid geabsorbeerd en worden nagalm en echo's verminderd.
  • Een ander voordeel van akoestische vilt panelen is dat ze bijdragen aan een comfortabele werkomgeving. Een te hoge geluidsdruk kan leiden tot vermoeidheid, concentratieproblemen en zelfs gehoorbeschadiging. Door het toevoegen van akoestische panelen, wordt het geluidsniveau verlaagd en creëer je een aangename en productieve werkomgeving.
  • Profivilt panelen zijn ook een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Het vilt is gemaakt van gerecyclede materialen (60% gerecyclede PET flessen) en kan aan het einde van de levensduur opnieuw worden gerecycled.
  • De Igepa Profivilt panelen zijn minder hard als ander plaatmateriaal wat in de wereld van Sign & Display wordt toegepast, daardoor is dit materiaal uitermate geschikt voor bijvoorbeeld kinderdagopvang toepassingen
  • Maar het allerbelangrijkste is toch wel de esthetisch aantrekkelijkheid van deze platen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn te snijden naar elke gewenste vorm.  

Ga voor Igepa Profivilt!

Verbeter de akoestiek in je werkruimte met onze hoogwaardige Profivilt panelen! Gemaakt van gerecyclede materialen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Onze vilt panelen niet alleen een effectieve oplossing voor geluidsoverlast, maar voegen ze ook een stijlvolle touch toe aan je interieur.
Creëer een comfortabele en productieve werkomgeving met onze duurzame vilt panelen. 

Wat kun je allemaal met Profivilt doen?

Igepa Profivilt is bedrukbaar en te snijden. Hierdoor zijn er dus volop mogelijkheden en kun je elke vorm, logo, patroon creëren wat jij wil!
De platen kunnen worden voorzien van een V-cut, zodat het paneel in een hoek van 90 graden te vouwen is.

  • Snijden, dit kan met een stanleymes of met een CNC-snijder
  • Bedrukbaar met UV inkt
  • Beplakken met (interieur)folie
  • Te gebruiken als prikbord 
  • Inhaken in de Inhaker

Wil jij de Profivilt platen gelijk bestellen of prijzen bekijken?

Klik dan hier om naar onze webshop te gaan