ORACAL® Interior Design Window Film 

De Orafol Decoratieve raamfolies zijn een uitstekende manier om de uitstraling van ramen te verbeteren, privacy te bieden en tegelijkertijd de hoeveelheid lichtinval in een ruimte te beheersen. Deze zelfklevende polyester folies zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en patronen, waaronder geometrische vormen, bloemmotieven, gestreepte patronen en meer. 

De voordelen van de Orafol Window decorative films

  • Een van de grootste voordelen van decoratieve raamfolies is dat ze privacy bieden zonder de hoeveelheid lichtinval in uw ruimte te beperken. Deze folies zijn verkrijgbaar in verschillende niveaus van doorschijnendheid, variërend van lichtdoorlatend tot volledig ondoorzichtig. 
  • Het belangrijkste voordeel van deze decoratieve raamfolies is dat ze een decoratief element toevoegen aan ramen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele tint of een opvallend patroon, in de Orafol Interior Design Windowfilms zijn allerlei verschillende ontwerpen te vinden waarmee je de gewenste uitstraling kunt geven. 
  • Decoratieve raamfolies zijn een gemakkelijke en betaalbare manier om het uiterlijk van een huis of kantoorpand te veranderen. In tegenstelling tot dure raambehandelingen of glas-in-loodramen, zijn deze decoratieve raamfolies een kosteneffectieve optie die makkelijk aan te brengen is. .

Decoratieve raamfolie

ORACAL® Interior Design Window Film zijn decoratieve raamfolies waarmee je op een betaalbare manier de uitstraling van ramen kunt veranderen, je kunt hiermee voor privacy zorgen of ook lichtinval beheersen.

Of je nu op zoek bent naar een subtiele tint of een opvallend patroon, decoratieve raamfolies bieden talloze ontwerpopties om de uitstraling van uw huis te verbeteren en uw huis een unieke uitstraling te geven. Overweeg deze gemakkelijke en kosteneffectieve optie om uw huis te upgraden.

Benieuwd naar de patronen? Bestel dan hier een waaier.

Wil je de patronen online bekijken of bestellen?

Bekijk de patronen hier online.