Zagen op maat

Hero Image

In ons 15.000 m2 grote magazijn in Tiel is niet alleen voorraad te vinden, maar staat ook een volautomatische, hightech ‘Schelling’ zaagmachine. Onze machine werkt zeer nauwkeurig en vrijwel alle plaatmaterialen en diktes kunnen op maat gezaagd worden. Wanneer je voor 15:00 uur de zaagorder plaatst, leveren wij deze de volgende dag persoonlijk bij je af. De platen die op maat gezaagd kunnen worden zijn Aluminium Sandwich panelen, Acrylaat, Polycarbonaat, HPL, Geschuimd PVC en Re-board panelen.

Nog geen idee welk plaatmateriaal het beste geschikt is voor jouw klus? IGEPA neemt de mogelijkheden graag met je door. Wij stellen je graag vragen zodat we er samen achterkomen wat het best passende (plaat)materiaal is voor jouw opdracht.

Wil je een bestelling plaatsen voor gezaagd plaatmateriaal? Mail naar viscom@igepa.nl of bel met één van onze medewerkers van de binnendienst op 088 344 59 00. Wanneer je aan onze binnendienst de juiste maten doorgeeft zullen onze medewerkers ervoor zorgen dat deze nauwkeurig op maat gezaagd worden. 

  • Nauwkeurig gezaagd
  • Zorgvuldig verpakt
  • Snel geleverd

Wil je een ongezaagde plaat of pallet bestellen? Ook dat is uiteraard mogelijk en kan eenvoudig via onze webshop besteld worden.

grid1
grid1
grid1
grid1