Paper & Print

Paper & Print

Papier voor drukwerk met meerwaarde

Bij IGEPA kun je niet om papier heen. Van witte ongestreken, gestreken, zelfklevende en vederlichte papiersoorten tot gekleurd zwaargewicht karton. De basis en basis plus papiersoorten zijn kwalitatief sterk en standaard verkrijgbaar in onze webshop. Bekijk ook onze ruime keuze in enveloppen.

Productgroepen

image

Services

image

Nieuws en inspiratie

image
Boxes

Lessebo Paper: duurzame productie is de toekomst!

Lessebo Paper bevindt zich in een dichtbebost gebied in het zuiden van Zweden en heeft meer dan 300 jaar ervaring in de papierindustrie. Ze erkent het belang van het produceren van duurzaam papier van hoge kwaliteit. Om een mooie toekomst voor de komende generaties te creëren, is een verschuiving naar een duurzame samenleving noodzakelijk. Lessebo Paper maakt zich hier hard voor en zorgt ervoor dat de CO2-uitstoot per ton geproduceerde pulp en papier slechts 22 kilogram is. Een uniek resultaat aangezien het branchegemiddelde voor grafisch papier meer dan 600 kilogram per ton is. Doordat Lessebo Paper consequent gebruik maakt van lokale grondstoffen en alternatieve energiebronnen kunnen ze dit resultaat behalen. Bezoek Lessebo Paper.

 

Heaven 42: als het echt wit moet zijn!

We krijgen vaak de vraag welke kwaliteit echt wit is. Er zijn er natuurlijk wel een paar, maar één maakt een hemelsbreed verschil: Heaven 42, een absoluut wit, machinegestreken papier met een zeer frisse indruk.  Heaven 42 is leverbaar in 115, 135, 150, 170, 200, 250, 300, en 400 grams. De unieke witheid en het gelijkmatige oppervlak maken dat dit papier geschikt is voor legio drukwerktoepassingen. Denk hierbij aan zeer scherpe afbeeldingen, goede kleurcontrasten en een uiterst perfecte weergave van details. Wil je meer informatie over dit uniek product? Vraag dan hier de nieuwe Heaven 42 brochure aan.
Boxes
cta

13.000+

papiersoorten

cta

10.000+

sign- en displaypoducten

cta

1.000+

verpakkingsproducten

cta

840+

gewaardeerde relaties